Film
En kort liten recension:

Jag må vara den ene i Sverige. Jag må vara den ende i Norden. Jag må vara den ende i världen.
Men jag tyckte alls särskilt mycket om filmen "Baksmällan".

Min syster gav den 4/5. Jag kunde knappt sträcka mig till 2/5. Jag skrattade max 12 gånger under två timmar.

Men vet ni vad? Skit samma. Ni får tycka vad ni vill, så länge jag får det också :)

Hoj!

Göteborg! (Jöttebörrjj!)
Jaasi. Efter övernattning i Borlänge hos min faster så kom vi idag fram till Göteborg, finally! :) Här trivs jag, här vill jag bo. Underbart.

Denna text blir kort, men ni får ju tre bilder åtminstone :)


Höga Kusten-bron


Fritz, en av min fasters katter.


FRAMME!! Eller...snart....typ.

Tjoflöjt!
Ikväll har jag varit och sett filmen "Harry Potter och Halvblodsprinsen". När jag bokade min biljett var det 4 platser kvar i en slaong som rymmer 230 personer ungefär. 4 platser kvar alltså.

Filmen är helt underbar, så gå och se den om ni kan och har råd och orkar och vill och chansar. Lev livet, som man säger :)

Jag SKA börja videoblogga snart igen, det kryper i kroppen på mig, det känns som att jag har skojiga saker att prata om igen (om ni inte tyckte att jag var det minsta rolig - ignorera ordet "skojiga", så blir meningen rätt för er) så därför är det inte långt bort.

Däremot så blir det en paus tills dess, ska iväg på semester (kan man säga typ) till Göteborg och hälsa på min syster under en vecka ungefär. Vill ni mig nåt - ring! :)

Mötte en gammal bekantskap på Trästockfestivalen dessutom. Eller jag tror det i alla fall. Mötte honom både på Trästock och sedan i biosalongen ikväll. Jag tror inte han minns mig överhuvudtaget, och det är väl helt okej, eftersom det är mer än 5-6 år sen vi senast sågs. Men om jag inte har fel så är det där han.

Hoj!

Jaasi sa han...
...sen sa han int mer den dan.

Alltså, jag ÄLSKAR att HATA spelprogram som sänds som dagsteve på kanal 5. Det är så fånigt.

Dagens utmaning var att hitta ett flicknamn i en snedställd fyrkant fylld med bokstäver(kallad diamant i programmet), och man var tvungen att BARA använda varje bokstav en gång, och de var tvungna att vara belägna bredvid varandra ungefär i ordningsföljd.

Det första rätta svaret som kom in var "Tina". Nu kan man ju tro att resten av namnen var lika logiska? Helvete heller, då förlorar dom ju pengar. De andra rätta svaren, som avslöjades precis innan programmet var slut för att de inte fått in fler rätta svar, var: Mai (Maj med ett jävla I? Hur många stavar det så egentligen?), Ina (okej, det namnet har jag hört) och ALLY. Vad är det för ett jäkla namn? ALLY? Det var nån som gissade på SALLY, men tydligen var ett mer känt flicknamn ALLY.

Näe....de håller hårt i sina pengar :P

I won't even start...
Gårdagskvällen blev faktiskt bra, jodå, det blev den.
Men den öppnade upp för en hel del eftertankar.

Det här inlägget förvarnar jag lätt för nu, för även om det är kort så innehåller det ingen humor och inga skämt.

Jag ska inte alls gå in djupt på något, men jag kan berätta att jag har ofta en s.k. kvälls/natt-ångest. Jag vet om det, så därför vet jag också att jag inte tycker likadant morgonen därpå, men när man väl är uppe sent på natten och tankarna vandrar fritt så är det nästan svårt att gömma sig för dom.

Det är tur att man ibland har mognat litegrann ändå, att 21 år inte har gått till spillo, att jag faktiskt har utvecklats. Ibland känns det som människor inte riktigt vet om det bara. Jag gör inte direkt reklam för det heller, inte när jag flamsar runt som jag gillar att göra ofta. Men måste det betyda att de jag håller runtom hjärtat inte vet? Eller vet dom?

De jag håller närmast hjärtat vet. Vare sig dom tänker på det eller inte bryr jag mig inte om.

Någonstans mitt i allt det negativa så måste jag ändå säga tack till alla jag känner, ni är min styrka i de flesta lägen.

Ninjamyggor!
Här får ni ta del av en liten kort signaturmelodi som jag skrev i förrgår och gjorde klart idag. Tanken var att använda den i en bloggvideo som aldrig blev gjord. Tyvärr för bloggvideon, tur för er tror jag.

Men här är låten i alla fall, och den liknar säkert tusentals andra låtar, men den här har jag inte lagt så mycket tid och fokus på, så jag orkar inte bry mig om den liknar något alls :P

Ninjamyggor.mp3

Dålig på det där med uppdateringar...
Men ibland så kommer jag på något jag vill visa eller skriva.

Idag blir det en video, eller en musikvideo. Och det viktiga är låten. Älskar den hur mycket som helst, och har redan köpt den via iTunes. Gör det du med! (Smygreklam, icke-sponsrad)

Ibland orkar man inte.
Ibland orkar man inte göra en videoblogg. :P

Har ni tänkt på att en del kassörskor/kassörer på ställen som Coop eller Ica eller liknande affärer brukar läsa upp priset man ska betala för sina varor som om det vore en prisutdelning? Det läser det i samma stil, med samma typ av betoningar, här är ett exempel på hur jag menar:
- Och förstapriset går till: Alexander för blogginlägget!
Blir till:
- Då blir det - 134,50 att betala!

Och vem är så dum så man döper ett klädföretag till Stay hard? Ärligt talat, jag kanske tänker lite för långt med det här namnet, men om ni såg nån knappa in adressen www.stayhard.se, skulle ni verkligen stå bredvid och tänka: "Åh, han/hon/det ska shoppa en ny outfit?". I wouldn't.
Stayhard.se....låter som något man får i skräpposten på hotmailadressen..."Increase your penis-size, visit us at stayhard!" Jag tror till och med kvinnor får sånna mail, undra hur mycket dom kan förstora något de (flesta av dom) inte har. :P

Jag tror dessutom att mina försök att inte bli en psykiskt instabil människa börjar faila. Totalt. Speciellt om man upptäcker att man plötsligt sitter framför en dataskärm och nynnar på "Hejsan, hoppsan, fallerallera, när julen kommer ska varenda unge vara gla´" mitt i sommarn. Eller då man drar upp ena byxbenet och visar en naken vad för att efter det viska ljudligt: "Komsi komsi små myggor! Saftigt ben här! Kom och smaka!" bara för att få slå ihjäl myggorna när de väl landar.

Tror jag ska skriva en låt om hur mycket jag hatar myggor. Nästa sommarplåga blir det nog, I think. :)

RSS 2.0