Men snälla.
Snälla, SNÄLLA säg att Norran bara har ohyggligt dålig smak när det gäller vars man placerar ordvitsar.



Alex tipsar.
Wiehou vilken kreativ och originell rubrik, det är nästan så det pirrar i tårna på er nu va? Ni vill allt veta vad den magiske Alexander har för tips? Ja, det pirrar i tårna, och kliar i fingrarna, och ruskar i håret, och petar i naveln, och klafsar i armvecket, och...

Okej, ett steg för långt, ännu en gång. F'låt.


Fred?
(märker nu att den vita flaggan vajjar åt "fel" håll...hmmm)

(Tänkbar ordvits: Hur mäter man fred? (hihihi))

Idag har jag jobbat undan lite saker, vilket känns bra. För imorgon är det nyårsafton, och det är det ju party, ett nytt år, nya möjligheter och festen är ung, kvällen är gammal och mitt i allt..så...ska jag jobba.

MEN!
Återigen så handlar det om ett av de roligaste jobben jag vet, åt Lövångersrevyn! Blir spännande att se hur premiärpubliken kommer ta emot årets föreställning, den är enligt mig något extra faktiskt. (men jag har ju lite insiderinfo och har fått kika lite i förväg också.)

Men som sagt - imorgon är det nyårsafton. Då jäklar!

Holiday rooooooooaaaad!
Idag har jag vaknat, ätit och levt livet.

Sen kan jag iochförsig tycka att det är lite roligt att den första dagen då jag PÅ RIKTIGT får vara ute bland folk - då är jag hemma hela dagen. Men bara veta att JAG FÅR har hållit mig lycklig och fri hela dagen ändå.

Sanna är lite underlig. Hon tål mycket kyla tydligen. Och det är ju bra det, men frågan är hur lång tid det tar innan förkylningen kommer bita tag i henne och sen aldrig mer släppa taget. Aldrig mer. För förkylningen är som en ond drake som bränner ner allt och alla som kommer i närheten med motgift. För nej - den skall aldrig besegras, den ska alltid vinna, mohahaaaa!

....förlåt, spårade iväg lite där. Sorry.

För övrigt - det här är hela inläggets upphov, egentligen:
The Frank & Todd Show – Holiday Road


Och har man inte spotify får man hålla till godo med den här varianten:

Tomb Raider.
Okej, jag ska börja med att säga: Jag spelar inte tv-spel. Jag gjorde det för några år sedan, sen la jag ner tvspels-kontrollen. Och den låg där. Och nu är den bortstädad i ett skåp.

Inte för att det inte är roligt. Men....tid till det?

Hursomhaver!


Jag såg en annons igår i en sidospalt på nån sida om ett nytt Tomb Raider-spel (i alla fall som jag uppfattade det) - och jag blev lite osäker - men har de inte ändrat liiiiiite på proportionerna på denna oproportionerliga kvinna som (i vilken version som helst) skulle gå av på mitten i verkligheten? Kika!



Kanske bara är jag, menmen....


I övrigt:
Dagen och kvällen har bestått av jobb. Men väldigt roligt jobb för Bröderna Henrys, eller Lövångersrevyn. Har filmat repetitioner under dagen och lite scenbilder under kvällens genrep. På fredag smäller det!


Och sluta skicka grejer via Farmville, Cityville, Sorority Life och annat på Facebook. Goddammit!

Nä, nu jäklar.
Jag är en otroligt rastlös människa har jag lärt mig.

Efter mycket vila, och mycket vattenintag och mycket ytterligare vila, och mycket hemmasittande så är jag sååååå less. Jag mår riktigt bra, har gjort det länge nu också - nu vill jag arbeta, jobba, se mig om liiiitegrann. Inte för att hemmet är tråkigt, tvärtom. Men begränsande. Ytterst begränsande.

Nu väntar faktiskt lite jobb. Äntligen!

(Glöm inte att kolla in den senaste bloggvideon från igårkväll i inlägget under det här)

Jag kan inte rita en pekande hand.

Bra rubrik.
Jag gillar att rubriksättarna på svt.se har exakt lika dålig humor som jag. Eller att de åtminstone fick chansen att ha det för en stund. För jag gillar den här rubriken:


Bluäh.
Okej, för er som ogillar att höra om andras sjukdomar - hoppa till en bit längre ner i inlägget.

Vad har hänt mig?
Jo, jag har drabbats av någon form av magsjuka. Inte vinterkräksjuka i alla fall, för jag har inte kräkts ett dyft. Men någon slags magsjuka alltså. Det började så oskyldigt med en liten känsla i magen igår innan vi åt middag med några gäster. Sedan dämpade det sig under matens intagande. Sen växte det kraftigt igen när alla for hem. Och sen kom THA-BIG-HELL! Sov inte under hela natten, var på toa jämt och ständigt, gick inte att ligga ner, sitta upp, stå upp eller något alls egentligen.

Ringde sjukvårdsrådgivningen och fick rådet att vila, dricka mycket, och gärna dricka näringsersättning. Fy helvetet så äckligt det är. 1 liter vatten, 6 tsk socker och 1/2 tsk salt. Som sockervatten med lite salt i, med andra ord. Så vedervärdigt.

Mår dock mycket bättre nu. På riktigt. Ingen feber och inte något magont. Men lite hungrig.

______________________________________
Slut på sjukdomspladder!

Skrev på facebook dock att jag kände mig mer död än levande. Matilda gillade det tydligen. Betyder det att hon önskar mig magsmärtor och ingen sömn? WTF? :P

I övrigt: Så fort jag får tid och är på benen igen så tänker jag försöka få till en bloggvideo. Nu var det väldigt längesen, så nu är det dags! :)



Kvällens kväll.
Åh maj lård. Jag har haft en trevlig kväll, men det underliga är att hela kvällen har i princip varit som ett enda långt avsnitt av "Kvarteret Skatan". För er som inte känner igen vad jag menar - det programmet är mycket byggt på pinsamheter och stela parmiddagar med mera.

Vad har jag gjort ikväll då?

Jag har varit på Julbords-buffé.

Utdrag ur en konversation:
"Heeeej!"
"Heeeeej!"
"Jaha, så vars har du din respektive då?"
"Näe, jag vet inte riktigt. Hehe...!"
"Hehe...!"

Jag såg ut såhär under kvällen:

 

Overkill för en julbords-buffé? Ohyes.

 

Trevligt folk i allmänhet dock, inget att klaga på där, men liiiite ironi i situationen fanns det allt. Men för att ingen ska missförstå mig eller tro något annat: Jag har haft jättetrevligt. Det är inte sarkasm, det är sant. Jag gillar stela middagar. :)


MEN KOM IGEN!
Det är inte så ofta jag använder versaler i rubriken.

Och det är tydligen inte ofta jag bloggar heller nuförtiden. Men det spelar mindre roll. Det som spelar roll är det här:

http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/regeringen-bryter-mot-grundlagen-1.1228733

Regeringen har valt att införa ett system för förhandsprövning av nya programtjänster gällande alla public service-bolagen.

Okej, så att alla är med: SVT, SR och UR är alla finansierade av hela Sverige tillsammans. Varför? Tja, dels för att slippa reklam, men också för att kunna hålla sig politiskt oberoende (och tro mig - SVT och de andra får ta emot både misstankar om jävighet från höger OCH vänster).

Andra kanaler - såsom TV4, Kanal 5, TV3 och så vidare är kommersiella, reklamfinansierade kanaler. Deras intresse ligger alltså i att få så många tittare som möjligt, oavsett vad de än sänder. Oavsett. Varför? Jo, för ju fler tittare, desto mer är marknadsvärdet på TV-reklam. Enkelt.

Nu vill alltså regeringen att man ska förhandsgranska programtjänster och annat för public service-bolagen för att se till att det inte skapar problem för de stackars, stackars kommersiella bolagen...

Inte nog med det. Regeringen skickar nämligen ut förhandsgranskningen på REMISS till alla kommersiella aktörer för att få åsikter om detta. Det kan ta 3-4 månader.

Innan dess är det LÄTT att sno idén. Och det behöver man ingen Einstein för att förstå.



Som ett exempel ur den länkade artikeln:
"– Tänk om den offentliga vården stoppas från att ta till sig de senaste behandlingsmetoderna, utan dessa skulle vara förbehållna privata aktörer? Public service bör inte bara ha möjligheten utan även uppdraget att utvecklas med sin tid och sina användare" (Eva Hamilton, VD för SVT)

Skäggfreakout.
Jag vet redan vad jag vill ha för skägg när jag väl för igång min skäggproduktion tillräckligt.

Men vad tycker NI? Rösta på det bästa förslaget (inga riktigt bra förslag här, men ändå. Förutom det första då...) och ni är med i utlottningen av en julklapp. D.v.s. om du inte är den enda personen som svarar. Det blir ju ingen direkt spänning i lotteriet då. "Och....nu ska vi se, vi tar en lapp här....den enda lappen....där står det...." tja, ni fattar.


RSS 2.0