Ny videoblogg. Den åttonde! YEAY!
Här är bloggvideon, som utlovat:

Keep it up!
Jag känner nästan hur bloggandet börjar sacka ihop, men jag ska ta nya tag nu, ett inlägg nu och en videoblogg imorgon, punkt slut. Ni kommer inte undan. :)
En av anledningarna till varför bloggandet har sackat på senaste tiden är att jag har jobbat lite och också firat midsommar, och hunnit med att göra ytterligare en bloggdesign. Som ni vet, eller inte vet, har jag gjort designen till dessa bloggar:
http://gullerumpan.blogg.se
http://lilltjoosan.blogg.se
http://aanarion.blogg.se/
(Och min egen förstås)

Först lite nonsens:
Tänk er att allt går i slow-motion och ni ser en tjej med lite vintage-artade solbrillor vinka i förbifarten till er.

Tack för att ni inte förstod :D

Sen:
Funderar på att skriva en myggsång. Så skräms dom bort från mig i alla fall :)

En våg utan vingar
Se och bevittna!

Hjärtsnörp.
And now for something completely different: Ett helt oförståeligt inlägg!

SJUKT SNYGG! SJUUUUKT SNYGG!

Solen ler mot mig idag.

"andas, jag kan inte andas,
för det låter så pinsamt kvavt, när jag står bredvid dig".

Yesbox! Peppad på livet? Abso-frikkin-lutely! :)

Hejdå!

Jag vet, men...
...man kan inte frånta Michael Jackson att han fortfarande kan kalla sig "King of Pop". Även om han är underlig över alla gränser då och då.

Och jag respekterar den person som kan göra så mycket av några få ackord, en basgång som ligger på EN ton, och några tonartshöjningar:

Efter många om och men...
Så kommer här hela "True Colors" i min version. Högerklicka och spara för att ladda ner, vänsterklicka för att bara lyssna. :)
True Colors

Imorgon...
...så ska jag göra en del ärenden, som det så fint heter, sen ska jag möjligtvis träffa en kompis för en fika eller så. Men det jag tänkte smyga in här och berätta är att jag tänkte lägga upp hela "True Colors" i min version här på bloggen imorgon, så man kan lyssna på hela och ladda hem om man vill.

Vet inte hur det är med upphovsrätten på den låten dock, eftersom jag inte skrivit den själv, men jag har gjort en egen tolkning dock. Så det är jag som får skit för det i sånna fall, och inte de som lyssnar :)

Dagens bild.
Jag kommer kanske inte lägga upp en ny bild varje dag, men dagens bild ser i alla fall ut såhär:


Jag och Donka var i Klutmark och hittade en rätt cool miljö att fota i. Myggorna bet som om dom vore galna (som vanligt alltså) och det regnade dessutom. Men det blev i alla fall EN rätt härlig bild.

Hoj!

Jajaja. Jag vet.
Jag spelade in en ny bloggvideo igår, men publicerade den aldrig. Det rann ut i sanden, men nåväl - sånt händer.

Det hemska är dock att så fort jag inte gjort en bloggvideo eller något annat så verkar det som att statistiken faller rätt fort. Men det kan också bero på att jag blir lite inaktiv. I vilket fall så är det kul att folk läser överhuvudtaget :)

Idag hade jag en gammal vän här. Eller gammal och gammal, inte så gammal än, men vi brukar ha väldigt roliga konversationer och han är verkligen en intelligent människa som vet vad han pratar om oftast.
Han spelar trumpet, så han hjälpte mig att spela in ett par trumpetstämmor på en reggae-låt som jag skrivit för ett tag sen. Det var första gången jag spelade in något trumpetspår, men som tur var så blev det HUR BRA SOM HELST!

En annan rolig sak är att jag börjat skriva på manus till en slags blogg-radio-teater som ska heta "Familjen Goddag", som ska läggas ut här på bloggen. Utöver det så är en ny låt på väg också, som jag hoppas ska falla alla bloggläsare i smaken. :)

Godnatt!

Klockrent tajmat citat.
Ska strax fara iväg och jobba lite, men medan jag nyss åt lunch framför tv:n, så såg jag på ett sånt där menlöst spelprogram på TV där man "kan vinna pengar" (typ 500 kr som max, för sen blir det konstiga regler och frågor), och det som var uppgiften var att man skulle ringa in och komma på ett ord som slutar på "-man", typ grodman, norrman, e.t.c.

Det finns ju hur många sånna ord som helst, men ändå. Det skönaste var citatet som programledarinnan sa som kallprat mellan samtalen:

"Hästman och fästman är ju som nästan samma sak ibland. Man är allergisk mot dom och tycker dom är obehagliga"

Adios! :)

Balen och bloggvideo
Jaaa....jag var där. Fast jag hade nog världens bästa gömställe, för ingen såg mig, tror jag. Jag hade tillochmed folk som kikade mot mig, som nu i efterhand inte vetat var jag stog :P

De flesta som jag känner som gick på Balen - de fotade jag. Så ni som läser - om ni var på Balen och känner mig - då finns det en stor chans att jag har några bilder, om ni vill ha. Inget tvång alls. :)

Över till bloggvideon:

Lite foton och en igelkott.
Igår kväll bestämde jag mig, på ren impuls, att slänga på mig en extra tröja och gå ut och ta en fotopromenad klockan halv tolv eller så. Sagt och gjort. Laddade min extremgamla mp3-spelare med lugn musik, typ Celtic Circle, och gick ut. Låter som en hippiemening, men ändå: Plötsligt öppnar sig världen. När man bara har tid att kika.

Blev inte jättemånga bilder, men några i alla fall.

Jag stötte dessutom på en igelkott, som jag bara lyckades få en bild på. Den stod stilla väldigt länge, men precis när jag hade ändrat inställningar på kameran (fotar alltid manuellt), så tassade den iväg. Gav upp att strida med den om en bild, är ingen jäkla paparazzi. :P


Torget, Skellefteå.
Idag var det en mot-demonstration på torget mot nazisterna som skulle komma till Skellefteå.

Den var lugn till en början, vi promenerade en stund genom Skellefteå, lyssnade på några talare, lite musik.
Sen dök nazisterna verkligen upp. Då blev det lite annan stämning.

Att stå där och se detta är lite intressant. Ser man det i efterhand så ser det ut på ett helt annat sätt. Jag tror att det var bra att vara där, att visa att man inte tycker likadant. Sen att jag rycktes med och skanderade med - det vet jag inte om jag i efterhand är nöjd med. Men att vara där. Synd att jag själv inte kunde hålla mig mer fredlig, synd att andra inte kunde det heller, utan att vissa t.o.m. kastade ägg. Det är onödigt och olämpligt.

Nåväl. Enough said.

Återigen en bloggvideo.
Vet inte om den här blev så rolig, eller informationsrik. Men försöka duger, faktiskt :)


Soon back on track
Jag vet att bloggen varit rätt död de senaste dagarna, men det har berott på att jag ägnat i princip varje vaken timme åt Pelle Svanslös, och emellanåt middag, lunch, kvällsfika, frukost, möten, eller sömn. Kanske någon liten fritid också på någon minut. :)

Men imorgon så har jag bara ett möte på någon timme, och sedan finns det mer tid till annat. För att fira detta (?) ska jag göra en ny bloggvideo. Ja - ni kommer inte undan, hur mycket ni än bönar och ber. Eller ja - om ni inte är inne på bloggen så...då slipper ni ju. Men ni hjärntvättade stackars viljesvaga nerdatoriserade små elchipsproppar till människor som läser min blogg - ni slipper inte undan, mohahaha!

Syns imorgon!

Fääärdig!
Äntligen är jag klar med det största jobbet för Pelle Svanlös-dvd:n!

Nu finns allting redigerat, allt extramaterial klippt och så. Imorgon blir det att göra filmfiler av alltsammans, och sedan sammanfoga allt på en dvd. Jag kommer hinna typ :)

RSS 2.0