Secrets.
Ojojoj. Nu blev det mycket som ska hinnas med på samma gång. Men jag ska gå och lägga mig nu och sen tidigt upp igen imorgon, för då väntar möten, både kring media och manus. Och försöka skaffa klipptid/klippa mig under dagen. Och innan det och emellan det så ska jag hinna redigera lite mer. Och så ska jag hinna maila iväg lite bilder. Och fixa lite på en hemsida.

Jag säger såhär: Det jag inte hinner imorgon, det hinner jag på onsdag, eller fredag. Eller torsdag kanske. Men jag har jobb att göra i alla fall. Och det är aldrig dåligt. :)

Godnatt!


(vet inte om jag lagt ut denna bild tidigare, men den här är fotad i slutet av November, en natt då det var helt månklart, och relativt starkt månljus)

Komedi-monolog-manus?
Jag skrev nyss ytterligare ett manus till en eventuellt kommande revy. Jag vet inte om det blev RIKTIGT så roligt som den första idén jag hade, men det går alltid att finslipa och ibland även raspa fram lite mer humor. Men när det gäller manusskrivning så gillar jag att vara helt slut i huvudet och på ett väldigt roat humör. Men det kanske är som Povel Ramel en gång sa "Jag tror inte på inspiration, jag brukar försätta mig själv istället i ett roat läge". Något sånt sa han i alla fall, om än inte ordagrant.

Kanske är det så. Ibland så funkar det kanske bättre att vara i ett "roat läge". I should try that, I think. Nu väntar sömn, godnatt! :)

Jo, just det ja - Min farfar fyllde 80 år igår, fredag. STORT GRATTIS TILL HONOM! (även om han aldrig läser den här bloggen. Han läser inga bloggar alls. Men det är lugnt, han kan faktiskt engelska istället. Eller ja "Tänk ju" plus lite andra fraser. Men han är bäst ändå!)

Himmelen.
Oh, så kreativ rubrik. :)

Jag fick ett otroligt sug att se den här filmen just NU:

 

Så det ska jag göra.


NY videoblogg!
Ja, under sker emellanåt. Trots att jag haft en rätt hektiskt schema i veckan så dyker en bloggvideo upp sent om sider...


Revy?
Idag har jag varit med om lite som ändå är värt att berätta om. Det är för övrigt anledningen till varför jag så sällan bloggar nuförtiden. Det finns inte lika mycket att säga, kort och gott.

Idag så hände det dock en kul grej. Var på ett möte på ett företag som upptäckte att deras konkurrent hade gjort ett litet misstag på deras hemsida. Troligtvis berodde detta på att företaget hade googlat efter loggor på alla de samarbetspartners de hade att göra med, men inte upptäckte den finstilta skillnaden på en logga.

Dom skulle haft den här loggan:



Men istället så hade dom DEN HÄR loggan:



Notice the difference, huh? :)

Jag skrattade rätt gott kan jag säga. Jag vet inte, men företaget kändes bara liiiite mindre seriöst plötsligt. Och det är ju tur för det företaget jag pratade med.

Annars har jag funderat på revy-idéer hela dagen, allt medan jag har skottat snö hos min farfar för att sotaren ska komma fram och upp på taket. Det sitter en stege på baksidan av huset. Allt vore väl frid och fröjd om det inte vore för att jag hade skottat upp gången fram till stegen från fel håll av gården. Men vad tusan.

 

Och för er som undrade vad som hände med det utlovade priset i skäggtävlingen - det är på väg, håll ut!

Och ja - jag vet att det blir en extremt försenad julklapp. Men som det sägs "julen varar intill påska". Godnatt!


Jahaja. Nu är det nytt.
Åh...denna dag har inte gått åt till så mycket vettigt, kan jag tala om. Men det ska morgondagen. Bara jag får tillbaka en någorlunda normal dygnsrytm igen. Jag tror i alla fall att det hjälper.

Lite bilder från gårdagens photosession med Sanna:




RSS 2.0