Damn girl!

 

 

För övrigt så tycker jag att denna man (Staffan Holm) ser sjukt glad ut för sin pall. som kostar det fenomenala priset 1600 kr. För EN. Per pall, kan man säga.

 

Bild är elakt tagen från denna blogg, och även där läste jag om det här:

Proforma


Bara några timmar till
En videoblogg kan väl pigga upp....eller?


Vi ska va tillsammans
Oj. Nu var det länge sedan man skrev något här. Men det gör ju inte att man kan försöka på nytt!

Liten statusuppdatering vars jag är i livet:
Jag har snart drivit mitt eget företag i 3 år (borde kolla upp exakta datumet. Det är värt att fira!), jag har just tappat ett kilo från min kroppsvikt, jag har hunnit med otroligt mycket den här dagen, imorgon väntar en photoshoot med en fantastiskt duktig sångare/artist/skådespelare, i veckan ska jag slutföra skissen på ett av de större projekten jag gjort under 3 år rent grafiskt...ja lite sådär.

Och mitt i allt detta så sitter jag och kikar på en musikvideo som jag gjort på ett nummer ur den sista Lövångersrevyn. Numret heter "Vi ska va tillsammans" och är alltså en svensk text till den engelska låten "We belong together". Och det är kanske inte ofta, men ibland slår en cover orginalet på fingrarna, för det gör den här.

Vi får väl se om den videon kommer upp på YouTube eller om den dyker upp på nån dvd i framtiden. Den blev bra, jag är nöjd. Och det är inte alltid jag är det.

Så!

Lite bilder på det här så kanske någon orkar läsa texten också med lite tur. :)






RSS 2.0