Happ...det var ju kul.
"Kick-Ass" drog ner kvällen. Tyvärr. Och det är för att filmen är inget för mig.

Vill man se en elva-årig tjej svära, skära av ben och armar och sticka ihjäl människor i rasande tempo, se någon splattras sönder i en bilpress och lite annat så är den filmen för dom.

Jag kan klara av en del vål i filmer, men av den här nivån blir jag bara illamående. Jag blir lite orolig också. Fiktion är fiktion, jag vet - men det gör det inte bättre.

Nåväl.

I övrigt har jag haft en kanondag, och nu är jag sjukt trött. Ska strax sova. Tråkigt inlägg, jag vet. Lev med det :)

Feelgood.
Jag vet att det blir lite mycket nu på en och samma gång. Aldrig någon jämn fördelning av inläggen. Men så är det - jag skriver när jag har något som jag vill berätta/skriva om.

Jag har funderat på det här ett tag ändå: Jag hoppas och tror nånstans att det är dags för mer feelgood-underhållning i svensk tv. Man kan tycka vad man vill om den - att den skulle vara mossig, tråkig eller inget speciellt, men jag ser hellre "Här är ditt liv" än "Kungarna av Tylösand". Jag ser hellre "Doobidoo" än "Hollywoodfruar".

Jag kanske är ensam om det, men det bryr jag mig inte så mycket om. Jag kan visst tycka att platta TV-format som mest bara bygger på människorna som framhävs ur en cynisk tv-vinkel - är intressanta. Men inte i längden.

Jag ser på Idol. Och jag har inget emot det, jag tycker det är bra. Men jag är lite putt över att programmet är så förutsägbart. Det är som ett recept:

1 dl Intro och flashiga grafiksnuttar
4 kg av "twist-and-zoom"-kameraåkningar mellan klippen
1 l falsksång
2 l sång
3 msk jury
1 dl Peter Jihde
1 tsk cynism (man har valt att dra ner på cynismen från starten för några år sen, då man insett att det ger en bitter eftersmak)

Well. Time for bed. Om ni läste hela inlägget, skriv en kommentar så ska ni få......ja.....nåt pris kanske? :)

Ukulejlä...
Idag köpte jag en ukulele.



Eftersom den är helt vit så började jag fundera som smått. Tänk om man skulle låta folk signera den? Då måste man bara komma på vilka som ska signera den, om dom vill förstås. Människor som har haft ukulelen med i nåt projekt eller nåt? Har ni några förslag?

Ivil.
Människor är ondskefulla små krabater ibland. Som nu t.ex. Kom på mig själv med att vara extremt otursönskande inför andras drömmar och planer. Jag är hemskt. Menmen. Jag får bättra mig. Och sluta. Använda. Så. Många. Punkter.

Hursomhelst - jag borde uppdatera bloggen mer frekvent, men det har varit skönt att inte tänka på bloggen den senaste tiden, att få återhämta sig lite från NLVD och så. NLVD var rätt jobbigt, men samtidigt så kikar jag tillbaka på det och ångrar inte för en sekund att jag ändå gjorde det. Det är rätt häftigt med en hel veckas nya låtar, bara poff sådär. (Nu gick det ju inte direkt till så att de "poff" dök upp, men ni fattar...)

Har haft en jättehärlig kväll, såg "The Invention of Lying" tillsammans med en god vän, och det är en film som jag varmt kan rekommendera utan en alltför lång recension.

Godnatt nu. Zzzzzzzz....

NLVD, Dag 7 - Say Cheese


Nu bör en viss bloggläsare vara nöjd.

Det är sån här musik...
...som gör att jag vaknar varje morgon och tänker: "Världen kanske inte är så illa som man tror i alla fall."








NLVD, Dag 6 - Lisas Visa


Ämne för dagen: Boll och "Dåligt med inspiration".

Och ja - idag är det ett lågvattenmärke. Men jag har ingen tid till något mer. :)

NLVD, Dag 5 - Parrots


Jag vet att klockan är över tolv. Men come on. :)

Är'e värt'e?

NLVD, dag.....4?!
Herreminje......

Okej, fyra låtar kanske inte låter som så mycket, men det har tagit sin lilla tid och ork. Men jag ska banne mig klara hela veckan. Japp! Eller Daim.

Hoppas alla får en trevlig fredag imorgon. Helg sen!


NLVD, Dag 3 - Allergidystopi

RSS 2.0