Snölykta.
Igår gjorde jag en snölykta. Den blev fin. Fast den blev ingen riktig lykta, för snön var inte nog klibbig. Men den blev fin ändå.

 

Imorgon börjar en ny arbetsvecka för mig, och det blir spännande att se vad den för med sig. Är ännu lite osäker på exakt vad, men förhoppningsvis bara positiva saker.

Näe. Detta blev ett väldigt konstigt inlägg, lika bra att sluta med en limerick:

En man från den tyska stan Eller
blev för hänförd av fotomodeller
Han ropade ”shit”,
när han slank ner i split
och nu jobbar han mest som propeller


Cornelis.
Jag gillade hur "osvenskt" den här filmen la sin tagline:
En man. En röst. En legend.



Jag brukar, som ni vet, inte skriva särskilt långa recensioner av saker som jag tycker mycket om.

Samma sak här.

Jag kan berätta hur mycket som helst om allt som var bra och detaljerat gå in på småsaker. Men jag ville bara säga att alla ni bör gå och se den. För det är en riktigt bra film.

Jobb, jobb, jobb.
Nu blir det att jobba. Johodå.

Redigering nu ikväll, och sen upp tidigt imorgon (06.00) och förbereda live-tv-sändning av en konferens för samiska kvinnor som är företagare. Eller hur det nu var. Det lär jag ju se imorgon.


Ta av reflexvästen inne i bion.
Det här skulle ha kommit upp igår, men Youtube var seg med att behandla klippet. Men men.

 

 

Och är det bara jag som tycker att snö är vackert?

 

 


Underbara Youtube.
Ibland hittar man saker som bara är väldigt underhållande. Och här är något underhållande, med ett underliggande budskap också, som finns där utan att kväva en med moral och pekpinnar.

Queen är för övrigt underbara.

Andra nyheter: Jag har varit på gymmet och fick ta det lite lugnare idag, så idag for endast 500 kalorier, men fine ändå. Alltid nåt.


Avslutar med en fin bild.


Ung och bortskämd.


Ja. Även jag vill flika in, från min lilla hörn av bloggvärlden, att om man inte sett "Ung och bortskämd" så bör man göra det. Jag har mängder av åsikter, men det finns så många som säger det som jag vill säga redan, och mina åsikter är förhoppningsvis samma åsikter som när ni ser programmet. Därmed var det sagt. Man kan se programmet på svtplay.se.

Idag har jag gjort ett mycket trevligt besök på TV Skellefteå, och gjort en synundersökning. Jag känner inte att jag fått mycket gjort direkt. Eller oj, jag glömde att jag ringde ett samtal och var iväg på ett kort möte också. Men fortfarande har jag slappat för mycket idag. Lite mer blir det väl när jag ska dra iväg till Friskvårds snart. Men det blir skärpning till imorgon!

Fick en rätt kul kommentar från Elin på bloggen idag/igår:
(Utdrag)"om du inte tycker att dom ska lyssna på dig så sluta skriva det då :D haha"

Jävligt sant Elin. Men jag tänker först och skriver sen oftast. Jag får tänka på det i framtiden :D

Due Date
Ja. Ovanstående titel förklarar alltså vilken film jag gick och såg på bio ikväll. En film med dessa män:

Jag gillade inte "Baksmällan", men den här var något mindre blodig, och nästan lite mer rolig. Nästan. Jag tror dock att de flesta kommer gilla den överdrivet mycket, så lyssna inte på mig alltför mycket. Jag är en sur gammal gubbe ibland bara.

Anledningen till att jag gick och såg filmen var för att jag ville belöna mig själv med något annat än mat, eftersom jag kände mig nöjd över att ha tränat bort några kalorier på gymmet. Bara 1000 iofs, men det gjorde mig nöjd.


Ein, zwei, drei.
Gick igenom materialet som blev över från förra bloggvideon och insåg att jo - det finns material över, men inte nog för en ny bloggvideo. Dessutom fanns det idéer som jag inte ens spelade in, så det får komma i någon kommande video, som jag förhoppningsvis ska lägga upp om någon dag.


Idag gick jag in på Barnens Hus och köpte lite fingerfärg som jag bestämt mig för att kladda runt i ansiktet med i veckan, då jag ska göra videon till parodin på "Gubben i lådan". För er som inte vet det, så är alltså omslaget på Daniel Adams-Rays skiva honom själv med en massa färg kladdat i ansiktet, på ett lite halv-arty-smarty-sätt. Rätt coolt, men också helt vrickat.


Var också och gymmade idag, och insåg en sak: Tänk vad många små pust-ljud som hörs på ett gym!

Och nu snackar jag inte egentligen om de naturliga som kommer vid utövandet av de olika maskinerna på gymmet, utan de som kommer av suckandet när man byter om och annat. Kanske borde illustrera detta i en bloggvideo, då det låter egentligen bara värre och värre ju mer jag försöker beskriva det i text. Mer och mer öppet för misstolkning, helt enkelt.

Nåväl - nu väntar sängen snart. Snark.

En vanlig lördagkväll.


Har haft en fantastiskt rolig lördagkväll med Sanna, Sandra, Amanda och Robin. Och Malin. Herregud så många efternamnslösa förnamn på rad. Hurra!

Vi såg i alla fall "Gremlins"(ettan alltså) och en liten del av uppföljaren. Sen blev det sent. Nu är det ännu senare än då. Och nu väntar sängen. Godnatt. Punkt.

Gubben i lådan
Har skrivit min första paroditext till en låt. "Gubben i lådan" med Daniel Adams-Ray. För övrigt en väldigt bra låt, men vidöppen för parodiering. Nåväl. Det kommer säkert upp på bloggen för eller senare, så då får ni undvika att klicka på den län ken och förfära era öron. Eller inte. LYSSNA DÅ!

Hursomhaverbarnenkär - dagen har varit lite halvseg, men jag har hunnit med att spela in en speaker, låten, och checka svar på en reklamfilm som jag skickat iväg för godkännande. Plus en hel del annat. Nu väntar sängen. Gonatt.


Gurgelbarnet.

 

Det blev en hel del material över som helt enkelt inte fick plats i den här videon, trots att den här är längre än vad mina bloggvideos brukar vara. Borde jag göra en till video med det som inte fick plats?

Kommentera, och glöm inte fråga frågor till frågestunden!

 

Om man simmar några längder på ett badhus, är det ett vattenpass då?


RSS 2.0