Lövekilläär.
Läste att folk hade blivit chockade när de hade sett Darin ligga livlös i en park i Stockholm och ingen gjorde något. Det som förvånar mig var att ingen av de som chockades verkade ha sett KAMERATEAMET, med KAMERAN. Okej - fine, jag förstår att de kan bli lite chockade av en livlös artist (även om Darin-hatare tycker annorlunda), men kom igen - när det är musikvideo-inspelning på gång, och det rör Darin - då är det ingen LITEN jäkla kamera. Då är det modellen större. Vilket får mig att börja tänka på att Sveriges glasögonbehov troligtvis har ökat genom åren.

 

Änyhoo.

Idag har jag varit relativt produktiv. Med det menas egentligen "jävligt lat och ineffektiv", men jag har fått en del saker gjorda i alla fall. Hurra, hurra för mig, jag är nog helt okej! :) (Peppningsrimmande är ineffektivt, note to myself)

Nu är det sent, nu väntar sängen. Godnatt!

Kort litet infomeddelande

 

En längre video kommer under veckan. Och den är förhoppningsvis mer genomtänkt och underhållande. Adios!


Göteborg. Dag 2. Pip.
Idag har jag gjort....ingenting. Nästan.

Jag har suttit vid en dator, lunchat med min syster, besökt Scandinavian Photo-butiken i Mölndal och sen har jag åkt hem igen, ätit middag och börjat se Idol.

Och jag inser en sak när det gäller det programmet. Artisterna som är med där i år är faktiskt sjukt vässade om man jämför med tidigare år. Det är alltså inget fel på dom. Och de har till och med börjat styla sig lite vassare än tidigare år. Och Peter Jihde är ännu rappare i repliken och än mera fånig. Och juryn lämnar sina utlåtanden ännu mera snabbt och rakt på sak än tidigare.

Bagge är teddybjörnen, Laila är den kvinnliga mitten i juryn som gör lite som hon vill, och Andreas ute på högerkanten sitter och är butter även om han gillade framträdandet. Det krävs pengar och inte ett bra framträdande för att han ska visa sina "naturligt" vita tänder.

Allt är som vanligt alltså, om inte bättre. Men programmet är urtråkigt. Och det går liksom inte att komma ifrån.

Nu är min åsikt bara en av flera hundratusen, om inte miljoner. Men jag tycker i alla fall att:
Programmet är finlirat ut i minsta kameravinkel. Och riktigt tråkigt av samma skäl. Det finns ingen naturlig improvisation eller något som inte är manusbundet. Allt ska gå via Idols hemsida (för då tjänar TV4 mer pengar på annonser) och det är bara....blurk.

Men att sitta i en bekväm soffa i Göteborg gör att man orkar se programmet. Who knew?

I'm still here.
Än är ni inte riktigt av med mig. :)

Vi kickar igång med en videoblogg:

 

Har även hunnit med att fota Liquid Echoes under tiden som jag inte bloggat:


RSS 2.0