Fråga grubbelmonster! (Part 1)
Hej grubbelmonster! Hur häller man egentligen upp en multivitamindrycksförpackning på rätt sätt, utan att skvalpa?

Hej, okände frågeställare! (Det vill säga jag alltså. Hur många frågor tror ni jag hinner få in på 5 timmar med 10 läsare? :) )

Svaret är mycket enkelt: Det går inte hälla upp multivitamindryck på ett säkert sätt utan att skvalpa. Men för att undvika onödigt skvalp så långt som det går så finns det tre stycken huvudmetoder som är både analyserade och godkända av Livsmedelsverkets centrala multivitaminkommitté.

Metod ett:
Vinkla både glaset och förpackningen med ungefär 45 grader, inåt mot varandra. Det leder till att tyngden från drycken inte fördelas med ett tryck mot förpackningens munstycke, utan istället finfördelas mer, genom snedvridet förfarande.




Metod två:
Trä en plastpåse över glasets kant och tejpa fast. Häll sedan in, genom den plastpåsen till glaset. Ett slags stänksskyddstänk är såklart grunden här. Det viktiga är bara att efter man fått i sin vätska i glaset så ska påsen tas bort, och då ska man akta sig för eventuella spilldroppar som kan läcka ut. Watch out!






Metod tre:
Skär sönder hela förpackningen i vredesmod. Det gör inte att det skvalpar nämnvärt mindre, men det gör i alla fall dig lyckligare, och du får samma effekt som om du hade fått i dig alla vitaminer i drycken.


Kommentarer
Postat av: M

Hahahahahahhah!!!!!

2011-11-14 @ 19:22:32
URL: http://indivisible.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0