Fråga grubbelmonster! (Part 2)
Hej grubbelmonster! Hur många var de tre vise männen?

Hej okände frågeställare!
Svaret är något mer komplicerat än vad man kan tro vid blotta ögats tanke. Men oavsett vilket så ska jag reda ut frågetecknen.

De tre vise männen var från grunden tre, men blev sedan fyra, för att sedan bli fem, för att sedan bli sex, för att sedan bli sju och tillslut åtta. Då delade dom på sig så det blev tre grupper av tre vise män, men eftersom det saknades en tredje vis man i en av grupperna så fick dom tänka hårdare för att de var färre. Sen fanns det tre grupper av vise män, alltså tre "vise män", vilket egentligen var 3x3=9, men alltså inte riktigt eftersom det saknades en tredje, så egentligen var dom åtta.



I alla fall så blev dom tillslut nio, och när det hände så blev dom ju 3 hela grupper av 3 vise män, och när de blev så många som var vise män, då började dom kalla sig för mediastrateger istället och började hjälpa alla stackare som inte visste hur man pratade. De instruerade alla att öppna munnen och låta stämbanden vibrera, det var det som var tricket.



När de tre vise männen då inte var varken tre, eller ens vise män, då lades hela verksamheten ner på obestämd tid och ingen har sen dess sett till de tre vise männen. Så i grunden var dom tre, men sen blev dom åtta och sen nio för att sen inte finnas alls.


De tre vise männen var alltså tre. Nu är dom noll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0